HÄR KAN
DU BJUDA IN TILL ARBETE ELLER ÄTA
EN GOD
MIDDAG
Närheten till Stockholm, Uppsala och Arlanda har skapat ett område för möten mellan människor, nytänkande och affärer. Här sammanstrålar kollegor från hela världen. Därför har Sigtuna kommun flera kända konferens-, och mötesanläggningar med fantastiska möjligheter.

God mat, hög service, nära sjö och grönska? Avskilt eller mitt i centrum? Det går också fint att boka möteslokaler i anslutning till Arlanda flygplats.

Konferensguiden
Möten Märsta Google
Steningevik
EVENT/MÖTE
Sverige och norden har belönats för sitt fräscha och smakrika kök. Utbudet av restauranger spänner från högsta klass till enklare hamburgerrestauranger.

Tack vare områdets vana vid utrikes besök, finns det flera krogar som utnyttjar Sigtunas vackra omgivningar. Vill du visa dina kollegor och affärspartners Sverige från sin bästa sida är frukost, lunch eller middag bra tillfällen.

Lokaltrafik
Märsta Centrum
Bowling
Destination Sigtuna
Översikt Restauranger
MIDDAGSBJUDNING
CATERING
Hyr en festvåning och bjud på bubbel och snittar. Eller invitera till en trerätters-meny i spännande miljö. I Mälardalen finns många flexibla och serviceinriktade cateringföretag.

Förutom catering av mat och dryck hjälper de dig att arrangera fester och möten inne, eller ute. De fixar event med allt från scenanläggningar, musik, ljud och ljus till spektakulära lanseringarna och jubileum.

Menyerna varierar. Kockarna har hämtat influenser från Asien, Indien, Lappland och Etiopien. Men om du inte provat svensk husmanskost, eller fika med sju sorters kakor rekommenderar vi det.

Prima Catering Märsta
ICA Kvantum catering
Cicada Catering Märsta